CELE MAI FRUMOASE ZILE DIN VIAȚA TA SUNT ÎN FAȚA TA!

Albu Georgeta și Sorin


Autor Georgeta și Sorin Albu

Suntem Georgeta și Sorin Albu și împreună cu minunile noastre de copii locuim în Rădăuți, județul Suceava. Ne practicăm meseriile de economist și specialist IT din postura de liber profesioniști și împreună dezvoltăm afacerea de Network Marketing în parteneriat cu Amway.

În momentul în care am cunoscut ideea afacerii de Network Marketing, ni s-a părut interesantă și în același timp utilă, pentru că se bazează pe ideea de cumpărături online, pe posibilitatea de a-i sprijini și pe cei din jur să consume produse de calitate, cu garanție de satisfacție și cu beneficiul de a fi răsplătiți pentru cumpărăturile făcute. Ideea afacerii de Network Marketing a devenit și mai interesantă pentru că aveam șansa să accesăm un program de educare, cu ajutorul căruia nu doar că am învățat să ne construim businessul, dar am învățat în același timp să ne construim ca oameni. Astfel am cunoscut echipa Planet Program și cu mândrie spunem că suntem parte a acesteia.

Cei mai mulți oameni sunt confortabili cu vechile probleme, decât cu noile soluții. Până să cunoaștem mediul Planet Program așa funcționam și noi, și asta nu pentru că eram ”defecți”, ci pentru că ni se părea normal să acționăm în acest fel. Acum problemele sunt transformate în provocări și știm că la orice provocare există măcar două soluții.

Evenimentele Planet Program au fost și sunt hrană pentru minte și pentru suflet. Aici ne-am descoperit abilități noi și am dezvoltat abilități existente, de aici ne-am luat energie, entuziasm, motivație, viziune, încredere, informații și tot aici am găsit modele demne de urmat. Aici am învățat ce înseamnă puterea unei echipe și ne-am construit ca și lideri. Aici am învățat de la cei mai buni! De aici, copiii noștri își vor lua influență și vor fi următorii lideri!

Facem parte dintr-o echipă dinamică, în continuă creștere, cu oameni minunați, pozitivi, zâmbitori, pentru care ideea de dezvoltare și de a fi mai buni astăzi decât au fost ieri este pe primul loc.

Știm că de noi depinde în totalitate dacă evoluăm sau involuăm. Știm cum vrem să arate viitorul, pentru că-l vedem prin prisma visurilor noastre și în ochii copiiilor noștri. Nu ne vom lăsa niciodată mai prejos și ne vom ridica ștacheta cu fiecare pas. 

Am primit sprijin și îndrumare, iar acum este rândul nostru să dăm mai departe ceea ce am primit, cu bunătate, cu dăruire, cu iubire de oameni și cu credința în mai bine. Pentru că și nouă, cineva drag ne-a spus cândva:

„Cele mai frumoase zile din viața ta sunt în față, nu în spate!”

Share on facebook
Facebook

Leave a Comment

Scroll to Top