21 FEBRUARIE 2021 | Ora 15:00 - 18:00

Network Marketing Seminar

PE TINE CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

ANTREPRENORI DE SUCCES!

Prin intermediul Seminariilor Network Marketing ajutăm antreprenorii aflați la început de drum să devină oameni de succes, motivându-i să își transforme propriile afaceri de Network Marketing în afaceri performante și profitabile.

De mai bine de două decenii organizăm evenimente capabile să transforme participanții în antreprenori de succes, creăm diferite contexte ca modele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare în vederea generării de oportunități.

Participă la Seminariile Network Marketing pentru a descoperi ceea ce te motivează cu adevărat și pentru a deprinde obiceiuri care să îți asigure atingerea obiectivelor personale și profesionale. Calitatea vieții tale depinde de calitatea obiceiurilor pe care le adopți și a oamenilor de care te înconjori.

VORBITORI
0
SESIUNE SPECIALĂ
SESIUNE GENERALĂ

Despre vorbitori

PLATINĂ FONDATOR

SANDA ȘI GABRIEL
POPESCU

Sunt din Rădăuți, au doi copii minunați și o echipă frumoasă. 

Și-au dorit să trăiască mai bine decât o făceau având doar statutul de angajați și au îndrăgit din prima oportunitatea Amway și parteneriatul cu Planet Program.

La început participau în evenimente pentru a fi aproape de linia de îndrumare, ca mai apoi să revină pentru a-și construi viziunea, a-și consolida încrederea și pentru a primi informații valoroase necesare dezvoltării afacerii lor.

Construiesc afacerea pentru un stil de viață mai bun și pentru a aduce plus valoare comunității din care fac parte.

Îți dorești și tu să aduci o schimbare în bine vieții tale?

Rezervă-ți chiar acum locul pentru următorul seminar online.

SMARALD FONDATOR

DANIELA ȘI VASILE
STRUGARIU

Sunt o familie de oameni simpli, dar cu țeluri mari și locuiesc în nordul Bucovinei, în comuna Iaslovăț, din județul Suceava.

Daniela a profesat ca și învățătoare, iar Vasile a lucrat în străinătate. Au văzut în oportunitatea Amway posibilitatea de a-și reîntregi familia, de a fi părinți cu normă întreagă pentru cei trei copii ai lor. Au reușit datorită parteneriatului cu Planet Program și cu linia lor de îndrumare. Întâlnirile și seminariile Planet Program i-au ajutat să își creioneze viziunea, să își întărească încrederea în ei, să îți formeze abilități de antreprenoriat, dar mai ales au reînceput să creadă că visele lor pot deveni realitate.

Cred cu toată ființa lor că seminariile nasc campioni.

TU vei putea fi următorul campion! Crezi asta?

PRODUCĂTOR DE ARGINT

IRINA ȘI COZMIN
GAVRILOAIA

Irina și Cozmin Gavriloaia sunt din Suceava, sunt antreprenori și împreună au doi copii grozavi pe care își doresc să-i crească frumos. 

Oportunitatea i-a atras prin prisma produselor și simplitate, iar după un timp au văzut-o ca pe propria lor afacere. I-a atras mediul și oamenii frumoși și și-au dorit să rămână printre ei. 

Întotdeauna seminariile au venit cu un plus valoare, le-au adus informații noi și viziune, au văzut oameni de succes care și-au depășit toate barierele pentru atingerea scopurilor personale. 

Își doresc ca tot mai mulți oameni să preia controlul asupra vieții lor și să trăiască în bunăstare și armonie cu ei și cu cei din jur.

Seminariile nasc oameni de succes, fii și tu unul dintre ei!

Ne poți contacta la:

Events
Manager

0040 724 253 530

office@planetprogram.org

70 LEI/ PERS.

Prin înscrierea la acest eveniment, declari că ești de acord cu Termeni și condiții.

Scroll to Top