19 IUNIE 2022 | Ora 15:00 - 19:00 :: CONACUL DOMNESC SUCEAVA

Network Marketing Seminar

PE TINE CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

Prin intermediul Seminariilor Network Marketing ajutăm antreprenorii aflați la început de drum să devină oameni de succes, motivându-i să își transforme propriile afaceri de Network Marketing în afaceri performante și profitabile.

De mai bine de două decenii organizăm evenimente capabile să transforme participanții în antreprenori de succes, creăm diferite contexte ca modele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare în vederea generării de oportunități.

Participă la Seminariile Network Marketing pentru a descoperi ceea ce te motivează cu adevărat și pentru a deprinde obiceiuri care să îți asigure atingerea obiectivelor personale și profesionale. Calitatea vieții tale depinde de calitatea obiceiurilor pe care le adopți și a oamenilor de care te înconjori.

VORBITORI
0
SESIUNE SPECIALĂ
SESIUNE GENERALĂ

ANTREPRENORI DE SUCCES!

SMARALD FONDATOR

DANIELA ȘI VASILE
STRUGARIU

Suntem o familie de oameni simpli care a văzut o posibilitate extraordinară în afacerea de Network Marketing de a ne reuni familia și de a deveni antreprenori în Romania.
Parteneriatul cu compania Amway l-am început în urmă cu 14 ani, când eu profesam că învățătoare, iar soțul lucra în străinătate.
Adevărata valoare a afacerii am văzut-o într-o întâlnire marca Planet Program, unde am luat decizii care ne-au schimbat viața.
Ne bucurăm enorm că cei 3 copii ai noștri au crescut într-un mediu educațional ales și toate resursele educaționale și-au pus frumos amprenta asupra lor.
Credem cu toată ființa că parteneriatul cu Planet Program și compania Amway schimbă vieți și seminariile sunt cele care îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru ca TU să fii campionul vieții tale!


Împreună putem face diferența în comunitățile în care trăim.

SMARALD

MARIA ȘI IOAN
PRELIPCEAN

„Nu contează cine ești sau de unde vii,
Contează unde vrei sa ajungi!” – autor necunoscut

Noi ne-am îndrăgostit de acest citat care ne-a ajutat să trecem peste toate convingerile negative pe care le aveam și să facem să conteze visele pe care le aveam de mult timp și pe care s-a așezat praful.

Mediul Planet Program și-a pus amprenta asupra noastră de la început și aici am găsit o ALTFEL de lume care ne-a dăruit încredere, viziune, recunoaștere și bucuria de apartenență la o echipă.

Folosind produsele de la Amway am simțit că ne este oferită o valoare aparte și astfel am putut și noi la rândul nostru să dăm valoarea mai departe și celor din jur.

Combinând Amway și Planet Program am înțeles că putem construi o lume mai bună, cu oameni mai sănătoși, mai deștepți și care trăiesc cu semnificație.

Noi considerăm că orice om își dorește în viața lui ceva mai bun, de aceea spunem:

Fii tu schimbarea în lume! Dacă vrei o viață mai bună, ia o decizie chiar acum și vino alături de noi la Network Marketing Seminar, în 19 iunie 2022, la Suceava. Te așteptăm!

Când îți descoperi adevărată misiune , vei simți că este obligatoriu să o urmezi!” – W. Clement Stone.

Evenimentele Planet Program de tip Network Marketing Seminar reprezintă misiunea noastră de a contribui la succesul tău.

Network Marketing Seminar – 19 Iunie 2022, Suceava este evenimentul care îți oferă șansa de a te concentra asupra lucrurilor pe care ți le doreșți, de a deprinde obiceiuri care să îți asigure atingerea obiectivelor personale și profesionale. O sursă permanentă de inspirație și motivație.

Oamenii remarcabili au obiceiuri sănătoase care le influențează succesul pe termen lung. Mai mult decât atât, se concentrează pe aspectele care le aduc valoare lor și celor din jur.

Invitații speciali ai evenimentului te vor impulsiona să îți extinzi orizonturile minții, te vor ajuta să obții claritare în țelurile stabilite, și vor contribui la extinderea posibilităților pe care le ai în fața ta!

 

Propune-ți să te califici și la Sesiunea Specială a evenimentului. În Sesiunile Speciale descoperi cum să îți formezi o atitudine mentală productivă, cunoști noi tehnici de construcție a afacerii de la antreprenori de succes, invitați speciali.

Te așteptăm la:

Ne poți contacta la:

Events
Manager

+40 724 253 530

office@planetprogram.org

100 LEI

Prin înscrierea la acest eveniment, declari că ești de acord cu Termeni și condiții.

Scroll to Top