10 mai 2020 | Ora 15:00 - 18:00

Network Marketing Seminar

PE TINE CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

Prin intermediul Seminariilor Network Marketing ajutăm antreprenorii aflați la început de drum să devină oameni de succes, motivându-i să își transforme propriile afaceri de Network Marketing în afaceri performante și profitabile.

De mai bine de două decenii organizăm evenimente capabile să transforme participanții în antreprenori de succes, creăm diferite contexte ca modele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare în vederea generării de oportunități.

Participă la Seminariile Network Marketing pentru a descoperi ceea ce te motivează cu adevărat și pentru a deprinde obiceiuri care să îți asigure atingerea obiectivelor personale și profesionale. Calitatea vieții tale depinde de calitatea obiceiurilor pe care le adopți și a oamenilor de care te înconjori.

VORBITORI
0
SESIUNE SPECIALĂ
SESIUNE GENERALĂ

Despre vorbitori

PLATINĂ FONDATOR

GEORGETA ȘI RAUL
PISCOI

Suntem Georgeta și Raul Piscoi. Am întâlnit oportunitatea de afacere Amway, într-un moment în care ne doream mai multă libertate și un mediu diferit, potrivit aspirațiilor noastre. Ne-am bucurat imediat de beneficiile asocierii, două dintre ele fiind apartenența la o echipă performantă și recompensa financiară semnificativă.

Am ales sistemul suport de formare și îndrumare al liderilor, Planet Program, deoarece prin programele oferite, contribuie în fiecare zi la modelarea noastră pentru a obține succesul dorit.

Prima noastră participare la un eveniment de tip NMS, ne-a ridicat nivelul de conștientizare și ne-a schimbat viziunea cu privire la ceea ce am putea obține frecventând acest mediu. De atunci n-am mai lipsit de la nici un seminar.

În opinia noastră, orice persoană care are scopuri și este determinată să le urmeze, are nevoie de energia și entuziasmul acestui seminar.

Te așteptăm la acest eveniment care îți va ridica nivelul vibrațional și al încrederii!

PLATINĂ FONDATOR

MARIA ȘI FLORENTIN
URZICĂ

Suntem Maria și Florentin Urzică din Botoșani, profesor și preot de profesie. Oportunitatea de afaceri Amway a apărut în viața noastră când am devenit pentru prima dată părinți și ne doream un trai mai bun pentru familia noastră.

Suntem recunoscători că avem șansa de a construi o echipă extraordinară și de a oferi o educație minunată celor șase copii ai noștri, în cel mai bun mediu de creștere din România.

În mediul Planet Program am întâlnit oameni de succes, cu principii sănătoase, care gândesc în soluții de creștere și sunt interesați de binele altor oameni. Prin influența mediului am dobândit noi abilități și suntem constant motivați să ne autodepășim.

Invităm toți românii ambițioși să participe la acest seminar, pe toți acei cărora le pasă de comunitatea din care fac parte și pe cei care vor să-și trăiască visurile alături de familie în propria lor țară!

Ne poți contacta la:

Events
Manager

0040 724 253 530

office@planetprogram.org

Înregistrează-te la acest eveniment chiar acum!

50 LEI/ PERS.

Prin înscrierea la acest eveniment, declari că ești de acord cu Termeni și condiții.

Scroll to Top