18 SEPTEMBRIE 2022 | Ora 15:00 - 19:00 :: SUCEAVA

Network Marketing Seminar

PE TINE CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

ANTREPRENORI DE SUCCES!

Prin intermediul Seminariilor Network Marketing ajutăm antreprenorii aflați la început de drum să devină oameni de succes, motivându-i să își transforme propriile afaceri de Network Marketing în afaceri performante și profitabile.

De mai bine de două decenii organizăm evenimente capabile să transforme participanții în antreprenori de succes, creăm diferite contexte ca modele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare în vederea generării de oportunități.

Participă la Seminariile Network Marketing pentru a descoperi ceea ce te motivează cu adevărat și pentru a deprinde obiceiuri care să îți asigure atingerea obiectivelor personale și profesionale. Calitatea vieții tale depinde de calitatea obiceiurilor pe care le adopți și a oamenilor de care te înconjori.

VORBITORI
0
SESIUNE SPECIALĂ
SESIUNE GENERALĂ

Despre vorbitori

PLATINĂ FONDATOR

MARILENA ȘI SORIN
CIOBANU

Am întâlnit proiectul acestei oportunități în 2013 și l-am considerat ca un răspuns al universului la dorința noastră de a trăi mai bine decât ne permite statutul de angajat și de a cunoaște oameni și un mediu de calitate pentru noi și copiii noștri.

Pasiunea și satisfacția de a-i ajuta și pe alții, ne-au determinat să ne dezvoltăm creativitatea în cadrul acestui antreprenoriat de timp liber, stând în mediul Planet Program și alături de mentorii cu experiență din această organizație.

Recunoștința noastră este îndreptată către familiile de îndrumători Cazacu și Urzică pentru toate acțiunile de calitate făcute împreună, familia Ileana și George Olaru, liderii organizației Planet Program, pentru viziune, încredere și inspirație, și nu în ultimul rând companiei Amway pentru toate recompensele oferite.

„O VIAȚĂ ESTE MAI BOGATĂ PENTRU CEL CARE–ȘI DOREȘTE SĂ-I AJUTE ȘI PE ALȚII SĂ AIBĂ O VIAȚĂ MAI BUNĂ” – RICH DEVOS

SMARALD FONDATOR

MIHAELA ȘI EUGEN
CORDUNEANU

Înainte de a porni afacerea noastră Amway, aveam o afacere clasică prosperă, pe care am pornit-o de la zero. Totuși, nu puteam privi viitorul cu încredere, nu aveam predictibilitate, totul era relativ și nu era îndeajuns pentru stilul de viață pe care ni-l doream pentru familia noastră.

Avem propria afacere Amway de 18 ani. Prin ea am cunoscut un alt stil de a munci și considerăm că acești ani sunt cei mai frumoși din viața noastră de până acum.

Purtăm recunoștință familiei de Diamanți Executivi Fondatori Ileana și George Olaru pentru acest frumos mediu de creștere.

Venind în întâlniri, folosind toate uneltele de creștere oferite ca și suport de Planet Program, noi și parteneri din echipa noastră am putut performa și ne-am bucurat împreună, am sărbătorit împreună, am trăit împreună emoția bucuriei pentru toate succesele lor și ale noastre.

Vom împărtăși cu bucurie experiența noastră partenerilor din Planet Program și tuturor participanților.

 

PLATINĂ

DANA ȘI GEORGE
DOGARU

Viața este mai mult decât rutină, stres și agitație, așa cum o vedeam noi atunci când eram angajați și niciodată nu aveam timp sau bani sau atunci când eram antreprenori, cu 5 magazine de desfacere și service de calculatoare.

Viața, ca și afacerile, înseamnă bucurie, prosperitate, experiențe frumoase, contribuție pentru comunitățile din care facem parte, stare de împlinire și activități pline de sens și semnificație.

Am înțeles asta abia atunci când am ales să fim parte din Planet Program, mediu educațional transformator de vieți. Tot aici am văzut și am înțeles multiplele beneficii și influența pozitivă pe care o are pe toate planurile vieților noastre afacerea de Network Marketing, ca atare am ales să o dezvoltăm și o facem cu drag.

Ne bucură că prin această afacere și acest mediu de educare putem să ne susținem copilul și partenerii să ajungă și ei împliniți, liberi și încrezători în viitor, ca și noi.

Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim la evenimentul Network Marketing Seminar din 18 septembrie 2022!

Te așteptăm la:

Ne poți contacta la:

Events
Manager

+40 724 253 530

office@planetprogram.org

100 LEI / PERS.

Prin înscrierea la acest eveniment, declari că ești de acord cu Termeni și condiții.

Scroll to Top