19 SEPTEMBRIE 2021 | Ora 15:00 - 18:00

Network Marketing Seminar

PE TINE CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

ANTREPRENORI DE SUCCES!

Prin intermediul Seminariilor Network Marketing ajutăm antreprenorii aflați la început de drum să devină oameni de succes, motivându-i să își transforme propriile afaceri de Network Marketing în afaceri performante și profitabile.

De mai bine de două decenii organizăm evenimente capabile să transforme participanții în antreprenori de succes, creăm diferite contexte ca modele de succes să inspire generația tânără și oferim diverse servicii și posibilități de promovare în vederea generării de oportunități.

Participă la Seminariile Network Marketing pentru a descoperi ceea ce te motivează cu adevărat și pentru a deprinde obiceiuri care să îți asigure atingerea obiectivelor personale și profesionale. Calitatea vieții tale depinde de calitatea obiceiurilor pe care le adopți și a oamenilor de care te înconjori.

VORBITORI
0
SESIUNE SPECIALĂ
SESIUNE GENERALĂ

Despre vorbitori

PLATINĂ FONDATOR

MARIA ȘI FLORENTIN
URZICĂ

Maria este profesoară, Florentin este preot. Sunt din Botoșani.

Când au cunoscut oportunitatea de afaceri Amway, erau în căutarea unei surse de venit suplimentar. Fără să știe ce beneficii pot obține pe termen lung, i-a încântat ideea de a folosi produse biodegradabile cu preț de producător.

Și-au construit afacerea odată cu familia. Când au început afacerea, aveau doar un copil, iar astăzi sunt fericiții părinți a 6 copii minunați și talentați.

Participând la un prim seminar, marca Planet Program, și-au dat seama că au de-a face cu un mediu de dezvoltare personală și educație financiară. În acest mediu cu principii și valori sănătoase s-au dezvoltat, și-au crescut copiii și partenerii.

Ca oameni ambițioși ce sunt, i-au motivat provocările și, alături de îndrumătorii și de partenerii lor, s-au bucurat de nenumărate recompense din partea companiei Amway: vacanțe de 5 stele, cadouri și stimulente financiare.

Consideră că educația non-formală este baza unei societăți prospere și că viitorul aparține oamenilor educabili și care au curajul să iasă din zona confort.

Invită toți românii ambițioși să participe la acest seminar, pe toți acei cărora le pasă de comunitatea din care fac parte și pe cei care vor săși trăiască visurile alături de familie în propria lor țară! 

SMARALD

GABRIELA ȘI CORNEL
CAZACU

În momentul în care au văzut ideea afacerii, aveau o carieră în plină ascensiune, deținând funcții de conducere la o mare unitate din Suceava, iar fiul lor Rareș avea doi ani.

Au conștientizat că toate acestea se puteau schimba, moment în care au înțeles proverbul: ”Să nu îți sapi fântâna când îți este sete, pentru că nu vei avea răbdare să ajungi la apă”. Au realizat rapid că o a doua formă de câștig ar fi recomandată. Fiind atrași de calitatea produselor Amway și sistemul educațional Planet Program, au descoperit în timp marile avantaje ale afacerii de Network Marketing: venituri pe măsura eforturilor depuse, flexibilitate financiară, recunoașteri, acces la instrumente de creștere (cărți recomandate, CD-uri specifice și seminarii), apartenența la o echipă de performeri și vacanțe de vis.

Astfel au descoperit oameni care investesc timp și efort pentru a-i ajuta pe cei din jur, este un principiu după care s-au ghidat, iar acum aparțin unei echipe cu mentori valoroși, familia Olaru Ileana și George, de la care au învățat cum să aibă succes și în același timp să rămână oameni.

Seminariile au fost ingredientul de echilibru în creșterea lor, descoperindu-și adevăratul potențial și resursele reale pentru reușita în viață și afaceri.

,,Ne simțim binecuvântați și în același timp responsabili, pentru echipele de lideri autentici, create în cei 20 de ani de activitate.

În viață, după CREDINȚĂ, SĂNĂTATE și FAMILIE, ai de căutat două lucruri: CHEIA și PROFESORUL. După ce le-ai găsit, nu te întoarce din drum și sigur vei fi de SUCCES!

PRODUCĂTOR DE AUR

VESELINA ȘI IONUȚ
CORCODEL-PAVLOVICI

Sunt o familie de oameni obișnuiți cu visuri neobișnuite.

Chiar dacă au job-uri bune, Ionuț fiind director comercial într-o multinațională, iar Veselina profesor de limba română, au decis să își dorească mai mult de la viață, de la ei și așa au ales să investească inteligent “celelalte 8 ore”, pe care le au la dispoziție zilnic, în dezvoltarea oportunității de afaceri Amway în parteneriat cu Planet Program.

Au întâlnit această oportunitate acum 7 ani, într-o perioadă în care încercau să își explice cum este posibil să ajungi de la venit lunar de 2000 euro la indemnizație de șomaj. Șansa lor a fost să întâlnească o familie de antreprenori de succes din Suceava, Gabriela și Cornel Cazacu, care au investit în ei și în echipa lor energie și viziune

Evenimentele Planet Program sunt sursa lor de energie. I-au disciplinat, responsabilizat și le-au dat o foarte mare încredere în propriile forțe.

Continuă să facă parte din această echipă minunată, deoarece consideră că este un mediu sănătos, de creștere, un mediu de care ar trebui să beneficieze cât mai multe persoane.

Dacă ești o persoană care:

– își dorește o schimbare în viața sa,

-își dorește să aibă mai multă încredere în sine și să-și realizeze potențialul,

– își dorește să stea într-un mediu în care să petreacă timp de calitate și să găsească încredere, susținere și motivație, ACEST SEMINAR ESTE OCAZIA PERFECTĂ.

Rezervă-ți locul acum!

Ne poți contacta la:

Events
Manager

0040 724 253 530

office@planetprogram.org

70 LEI/ PERS.

Prin înscrierea la acest eveniment, declari că ești de acord cu Termeni și condiții.

Scroll to Top