PUTEREA PARTENERIATELOR


Autori Georgeta și Raul Piscoi


Suntem din Arad, de profesie profesie inginer IT și profesor. Ne-am căsătorit în urmă cu 11 ani și avem o fiică, Mara. Suntem oameni activi care întotdeauna am căutat să fim în preajma oamenilor de succes, care să ne inspire și să ne provoace pentru a fi mai buni, căutând unelte și pârghii care să ne susțină evoluția personală și să ne construiască abilități.

Prin parteneriatul cu Planet Program România, am accesat resursele de care aveam nevoie: cărți, CD-uri, seminarii, training și mentorat. Am realizat că puterea unui asemenea parteneriat constă în multe beneficii, dintre care modelarea noastră în persoane mai bune, mai performante. Am descoperit posibilitatea de a fi modelul copilului nostru, de a-I oferi o influență și valori sănătoase, precum integritatea și loialitatea. Credem că este important ca un copil să crească și să evolueze într-un mediu pozitiv și sănătos, iar noi nu ne putem imagina unul mai potrivit decât cel creat de Planet Program România. 

Înlocuirea unor obiceiuri vechi, cu unele noi: citit, ascultat și aplicarea informațiilor asimilate, ne-a adus creștere personală. Depășirea temerilor și fricilor este un mare plus obținut din această asociere iar oportunitatea de a îmbunătăți comunicarea și relaționarea în familie și cu cei apropiați a reprezentat un mare plus valoare în viața noastră. 

Asocierea cu Planet Program România și abilitățile construite datorită acestui mediu, a dus la posibilitatea de a crea relații puternice și valoroase care ne-au crescut valoarea umană și cea de oameni de afacere. 

Oportunitatea de afacere tip Network Marketing care a urmat acestui parteneriat, ne-a făcut atenți la modul în care alegem produsele de uz zilnic aduse în casa noastră. Am decis să devenim consumatori inteligenți, atenți la alegerile făcute atunci când vine vorba despre sănătatea și bunăstarea familiei noastre și a celor apropiați nouă. Ideea de a ajuta și susține alte persoane, în a-și urma visurile, de a-și exploata potențialul, a venit datorită abilităților construite în acest mediu.

ABILITĂȚI ȘI INFLUENȚĂ… Pentru toate acestea și pentru multe altele, noi am decis să ne bucurăm de puterea acestui parteneriat unic, să rămânem dedicați, să creștem și să contribuim la creșterea acestei organizații și nu în ultimul rând să fim recunoscători pentru că am primit această șansă!

Share on facebook
Facebook

Leave a Comment

Scroll to Top