TRĂIEȘTE VIAȚA VISURILOR TALEAutori Andreea și Daniel Bîcîilă

Suntem Andreea și Daniel Bîcîilă, tineri antreprenori din Galați, și avem un scop nobil: să sprijinim cât mai mulți români să trăiască alături de noi o viață în libertate, financiară și personală, o viață lipsită de griji, prosperă și împlinită. Știm că România e plină de oameni valoroși care merită o astfel de viață.

Când ni s-a arătat oportunitatea de afaceri Amway în parteneriat cu Planet Program, eram în postura de angajați și niciodată veniturile nu erau suficiente. Din acest motiv și pentru că ne-au fascinat produsele și calitatea oamenilor am decis să ne implicăm. Ulterior, după câțiva ani de implicare, timp în care ne-am creat venituri constante din afacere, ne-am dat amândoi demisia și am deschis o afacere proprie, pe care o construim în paralel cu businessul Amway. Deoarece, am realizat că în loc să decidă altcineva pentru noi cât merităm să câștigăm, putem hotărî singuri asta. Ne-am gândit că de muncit în viață, oricum muncim. Atunci de ce să nu o facem pentru ceva măreț?!

Credem cu tărie că cel mai important activ al unui om este el însuși. De aceea investiția în propria persoană este cea mai importantă investiție pe care un om o poate face. 

Am auzit la un moment dat un lider care spunea că o persoană care are succes în Network Marketing are succes în orice își propune în viață. Mai târziu am înțeles, deoarece afacerea ne provoacă să devenim din ce în ce mai buni, din ce în mai valoroși, ne construiește o minte foarte puternică și sănătoasă.

Iar sistemul de educare nonformală Planet Program este cel mai bun vehicul prin care oricine dorește își poate dezvolta abilități, își poate crește încrederea, își poate explora potențialul, își poate depăși limitele… ca să ajungă SĂ TRĂIASCĂ VIAȚA VISURILOR LUI. 

Share on facebook
Facebook

Leave a Comment

Scroll to Top