BENEFICII ȘI BINECUVÂNTĂRI


Autori Mihaela și Bogdan Horodincă


Cu ceva timp în urmă am început călătoria noastră în cadrul organizației Planet Program, inspirați fiind de liderii acestei organizații și de rezultatele pe care le vedeam la ei. Motivația pentru a continua pe acest drum a fost dată de ceea ce puteam realiza pentru noi ca familie, ca urmare a intrării în această echipă. Plusurile în viața noastră au apărut destul de repede, ceea ce ne-a încurajat să spunem cât mai multor oameni despre ceea ce pot ei obține. 

Așa că ținem să te felicităm că citești aceste rânduri. Te încurajăm să alegi din ceea ce-ți vom împărtăși despre noi ce ți se potrivește și să parcurgi și alte materiale de pe acest site. Diferite povești te pot ajuta cu soluții diferite. La noi așa a fost.

Suntem Mihaela și Bogdan Horodincă, absolvenți ai facultății de informatică, proprietari ai unei afaceri clasice în domeniul serviciilor informatice în Rădăuți, binecuvântați cu doi băieți extraordinari care au beneficiat din plin de influența mediului de dezvoltare Planet Program.

Să ai exemple de oameni pozitivi care gândesc în soluții e mare lucru azi. Dacă nu crezi – ascultă niște știri. Să primești mentorare și să ți se arate drumul către succes (așa cum îl definești tu) e rar întâlnit. Să ai parte de un grup de oameni care să meargă toți în aceeași direcție, spre mai bine, mai mult, mai multă deschidere poate părea ireal.

Însă aici este real. De toate acestea ne-am bucurat fiind parte a familiei Planet Program. Și încă de multe altele!

Dacă vrei să lași cu adevărat o moștenire în urma ta, investește în oameni și încurajează-i pe cei pe care îi dezvolți să dea mai departe tot ceea ce învață de la tine către alții, care vor face același lucru.” (Liderii buni pun întrebări extraordinare, John Maxwell).

Aici am văzut prima dată cărțile de dezvoltare personală, am aflat că există CD-uri ale unor oameni de succes care ne împărtășesc cum și ce să facem să reușim și noi. 

Citind cărțile selectate și ascultând CD-uri, în cadrul Programului Educațional Continuu, am ajuns să înțelegem mai bine cum funcționează afacerea Amway în parteneriat cu Planet Program. Și mai ales am văzut cum putem folosi sistemul pus la dispoziție pentru a ne dezvolta propria noastră afacere Amway. 

Ne-am descoperit abilități noi, le-am perfecționat în acțiune și apoi i-am sprijinit și pe alții să facă la fel.

Faptul că tot timpul suntem susținuți și mentorați, ghidați și încurajați este extrem de valoros pentru noi. Suntem recunoscători pentru timpul și energia pe care îndrumătorii noștri în afacerea Amway le investesc în noi. Sunt oameni de la care am învățat ce înseamnă să trăiești cu semnificație!

Aici am fost parte a celor mai frumoase și emoționante sărbătoriri ale succesului altora și al nostru. 

Mediul Planet și-a pus amprenta asupra copiiilor noștri pentru că deseori au fost cu noi în întâlnirile organizate. Pentru noi, ca familie, aceste evenimente sunt sursă de energie, inspirație și locul în care, însoțiți de oameni noi, ne creștem echipa și astfel dăm mai departe ceea ce am primit. A avea modele demne de urmat este valoros, atât pentru adolescenți, cât și pentru noi adulții.

Deviza „Credem în oameni. Investim în oameni. Dă-ne ocazia să credem și în tine” este definitorie pentru ceea ce vei găsi aici.

Hai cu noi!

Share on facebook
Facebook

Leave a Comment

Scroll to Top