Obiectiv: Dezvoltarea inteligenței antreprenoriale

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Dorim ca în întâlnirile noastre să vorbim despre concepte care au de-a face cu schimbarea stilului de viață. Vom vorbi despre viitor și ce ar trebui să facem, în concordanță cu schimbările care au loc la nivelul societății actuale pentru a ne conduce viața în direcția obiectivelor personale și profesionale.

Există deja o dezbatere la nivel mondial, despre impactul pe care robotica și digitalizarea îl vor avea în viețile noastre și cum acest impact va afecta într-un fel sau altul, stilul nostru de viață. Multe dintre locurile de muncă de astăzi vor dispărea. Există un studiu, la Universitatea din Oxford, potrivit căruia aproximativ 50% din locurile de muncă pe care le cunoaștem astăzi, vor dispărea în următorii 10-15 ani.

Există niște schimbări majore, care ne vor afecta în următorii ani, și trebuie să fim conștienți că asta o să se întâmple și că o să ne schimbe viața. Acest proces a început…

Noi, obișnuim să-i determinăm pe oameni să viseze (este ingredientul care stă la baza tuturor realizărilor) și îi ajutăm să își imagineze că este posibil să își trăiască visele și să își realizeze obiectivele. Cu toate astea, în trecut, simțeam că lipsește ceva: nu aveam un model de afaceri, un model de reușită în acest sens, iar asta ne frustra. În timp, lucrurile s-au schimbat, l-am găsit, iar astăzi share-uim această emoție și bucurie, oamenilor deschiși la schimbare.

Acest model se bazează pe colaborare, pe ajutorul reciproc, care ne-a pus într-un mediu diferit, un mediu de speranță, și ne-a scos din acea convingere potrivit căreia, succesul și bogăția sunt doar pentru o mică parte a societății.

OBIECTIV

MISIUNE

MISIUNE

VIZIUNE

să oferim bărbaților antreprenori, oportunitatea unui mediu de dezvoltare și susținere, pentru un viitor mai bun, al întregii societăți

VIZIUNE

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Valori promovate

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Întâlnire: 1x/luna (1 moderator, 3 vorbitori)

Întâlnirea nr. 1

Întâlnirea de “bun venit în club”
Ce înseamnă succesul pentru mine?

Întâlnirea nr. 2

Importanta educației non formale

Întâlnirea nr. 3

Consecvența, urmărirea scopurilor și finalizarea

Întâlnirea nr. 4

3 lucruri care ne-au ajutat în viată și în afacere

Întâlnirea nr. 5

Educație financiară, echilibru, profitabilitate

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Scroll to Top