Arată-ți valoarea susținând leadership-ul feminin și acțiuni care cresc calitatea vieții

Alătură-te Clubului Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program, club dedicat femeilor care își asumă roluri de conducere și primești suținerea, recunoașterea noastră și posibilitatea de a contribui și tu la crearea unei lumi mai bune pentru noi și copiii noștri.

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Exemple de reușită

Acțiuni de impact

Abordare holistică

MISIUNEA
Clubului Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program

Misiunea acestui Club al Femeilor Antreprenor Planet Program este de a da valoare femeilor antreprenor sau femeilor care își asumă roluri, ca și femeile antreprenor, și care se implică în acțiuni care vizează creșterea calității vieții atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Ne dorim să  construim una dintre cele mai puternice echipe de femei din România, echipă care, cu bucurie și pasiune, să impacteze benefic vieți.

MISIUNEA

VIZIUNEA
Clubului Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program

Clubul Femeilor Antreprenor Planet Program conferă fiecărei femei antreprenor sau fiecărei femei care dorește să aibă un aport în crearea unei lumi mai bune pentru noi și copiii noștri, prin alianță cu o organizație recunoscută în România și peste hotare, puterea de a fi parte dintre cei care fac lucrurile să se întâmple și posibilitatea de a se implica activ în susținerea unui mediu sănătos, ecologic și curat, în susținerea adoptării unui stil de viață sănătos, în susținerea dezvoltării unui sistem de educare non-formală care să contribuie la creșterea calității vieții din punct de vedere al echilibrului emoțional, a puterii mentale și în susținerea lucrului în echipă în deplină armonie.

VIZIUNEA

VALORILE
pe care le promovăm în Clubul Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program sunt:

 • Respect pentru leadership-ul feminin
 • Recunoașterea valorii și importanței femeilor antreprenor
 • Puterea parteneriatelor
 • Crearea succesului prin armonie și iubire

VALORILE

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Aliază-te unui club puternic al femeilor antreprenor

Femeile antreprenor, dar și femeile care ocupă poziții de conducere pot fi caracterizate prin femei cu putere mare interioară, femei care își asumă cu responsabilitate ceea ce fac, luptă pentru a realiza ce își propun, sunt creative, deschise și reușesc să facă în aceeași unitate de timp mult mai multe decât o femeie obișnuită. În multe cazuri, ca și în unele căsnicii, ele reprezintă ”gâtul” după care se ghidează ”capul”. Experiențele si abilitățile dezvoltate le dau de multe ori dorința de a se implica în acțiuni care să aibă ca rezultat schimbări benefice în societatea noastră, dar realizează că cifra 1 e prea mică să facă o diferență, nu au susținere și nici șanse mari de reușită și atunci renunță.

Aceste femei, afiliate unui club puternic de femei antreprenor, care desfășoară în mod curent acțiuni care contribuie la a crea o lume mai bună pentru noi și copiii noștri, devin puternice și pot să se implice, la modul voluntar, în acțiuni care duc, concret, la creșterea calității vieții și la recunoașterea valorilor reale ale acestor doamne, de multe ori mai puțin apreciate sau recunoscute ca și forță în activitățile pe care le desfășoară.

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Ești potrivită pentru a fi parte din Clubul Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program dacă te afli printre:

 • femeile antreprenor;
 • femeile care ocupă poziții cu responsabilități indiferent că sunt în sistemul privat sau sistemul bugetar;
 • femeile care își doresc să capete putere prin alianța la o organizație recunoscută;
 • femeile care doresc să devină un model pentru cei din jur și să fie recunoscute și apreciate la adevărata lor valoare, la nivel național;
 • femeile care doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune pentru noi și copiii noștri;
 • femeile care vor să fie parte din schimbări și care conștientizează că 1 e o cifra prea mică pentru a face o diferență și că împreună suntem mult mai puternice;
 • femeile care își doresc să promoveze armonia ca mod de manifestare în relații;
 • femeile care își doresc să se implice în acte de caritate sau în acțiuni pentru protecția mediului sau în acțiuni pentru contribuția pentru o stare mai bună;
 • femeile care susțin dezvoltarea unui sistem de educare non-formală cu impact major asupra atitudinii pozitive și pline de stare de bine și a creșterii abilităților copiilor și adulților;
 • femeile care susțin ideea de a trăi cu bucurie, de a avea o stare de bine și de a face lucruri cu pasiune;

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

TESTIMONIALE
Ce spun membrii Clubului Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program România

Apartenența la Clubul Femeilor Antreprenor afiliate Planet Program mi-a oferit acces la cunoaștere, dezvoltare personală și antreprenorială, m-a ajutat să conștientizez ce schimbări am de făcut și să-mi construiesc, treptat, o mentalitate de atragere a abundenței, pe toate planurile vieții mele. Am credința că împreună cu această echipă puternică putem contribui la a crea o lume mai bună pentru noi și copiii noștri, putem trata viața ca pe un dar și putem să trăim cu bucurie, în armonie!”
Adina Dogaru
antreprenor
Cred cu tărie în antreprenoriat pentru că te dezvoltă ca om, iar ca antreprenor ai, în primul rând, CURAJ. Admir și respect curajul de a începe fără să știi totul, curajul de a împărtăși ideea în care crezi, curajul să accepți că eșecul face parte din succes, curajul de a-ți imagina visurile împlinite! Secretul celor care reușesc este că își hrănesc constant visurile și se educă. În mediul potrivit pentru creștere și dezvoltare personală ajungi să te cunoști mai bine, să elimini din negativul cotidian și să începi să vezi soluții în loc de provocări.
Andrea Draghici
medic
Sunt o tânără antreprenoare formată de această echipă. Cred că împreuna putem să sprijinim cât mai mulți români să trăiască alături de noi o viață în libertate financiară și personală, o viață lipsită de griji, prosperă și împlinită. Știm că România e plină de oameni valoroși care merită o astfel de viață.
Andreea Bîcîilă
antreprenor
Prin parteneriatul cu Planet Program România, am accesat resursele de care aveam nevoie: cărți, CD-uri, seminarii, training și mentorat. Am realizat că puterea unui asemenea parteneriat constă în multe beneficii, dintre care modelarea noastră în persoane mai bune, mai performante. Am descoperit posibilitatea de a fi modelul copilului nostru, de a-i oferi o influență și valori sănătoase, precum integritatea și loialitatea. Cred că este important ca un copil să crească și să evolueze într-un mediu pozitiv și sănătos, iar eu nu îmi pot imagina unul mai potrivit decât cel creat de Planet Program România.
Geta Piscoi
profesor universitar
“Dacă vrei să lași cu adevărat o moștenire în urma ta, investește în oameni și încurajează-i pe cei pe care îi dezvolți să dea mai departe tot ceea ce învață de la tine către alții, care vor face același lucru.” (Liderii buni pun întrebări extraordinare, John Maxwell). Deviza “Credem în oameni. Investim în oameni. Dă-ne ocazia să credem și în tine” este definitorie pentru ceea ce vei găsi aici.
Mihaela Horodincă
antreprenor
Sunt o tânără antreprenoare cu vise, dornică de a produce o schimbare în societate. Această echipă mă ajută să-mi dezvolt abilități, să mă adaptez la schimbare și să mă reinventez zilnic. Acum merg pe motto-ul "VISEAZĂ și fii un catalizator, LUPTĂ pentru un viitor mai bun, ÎNVINGE și fii un model pentru familia, comunitatea și țara ta!"
Karina Condescu
antreprenor

TESTIMONIALE

Și DA, te invităm să îți spui și POVESTEA

Dacă îți dorești să fii cunoscută sau afacerea ta să fie cunoscută de întreaga noastră organizație, atât la nivel național cât și internațional, înscrie-te să îți rezervăm 15 minute într-una dintre următorele întâlniri în care mai este loc disponibil. 

HAI ȘI TU!

Vino alături de noi să poți alege calea potrivită ție de a fi parte din schimbare.

Ca să ne cunoști mai bine te invităm în următoarea noastră întalnire care are loc în data de:

25 februarie 2021   |   ora 18:00

Asigură-te că îți rezervi loc din timp.
Te așteptăm cu drag să susținem împreună leadership-ul feminin!

(Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite)***

Scroll to Top