DE LA MENTALITATE DE SUPRAVIEȚUIRE, LA MENTALITATE DE ATRAGERE A ABUNDENȚEI


Autor Adina și George Dogaru


Suntem Adina și George Dogaru, suntem împreună din liceu și, după câțiva ani în care am fost angajați, am decis să ne construim libertatea ca și antreprenori, având doar curaj, însă nu și mentalitatea potrivită.

Din fericire, totul se învață.

La început însă am învățat cu mult consum de energie, timp și bani și am făcut, credem, toate greșelile pe care le poate face un antreprenor, atât în gestionarea resurselor, cât și în gestionarea relațiilor și a propriilor stări emoționale.

Momentul în care am decis că, pe lângă afacerile noastre clasice să dezvoltăm și afacerea de Network Marketing, a constituit un moment de cotitură spre mai mult bine în viețile noastre, atât ca antreprenori, cât și ca oameni:

A D I N A: 

„Pentru mine, cel mai mare plus a fost accesul la cunoaștere, dezvoltare personală și antreprenorială oferite de Planet Program, care, în timp, m-a ajutat să conștientizez ce schimbări am de făcut și să-mi construiesc, treptat, o mentalitate de atragere a abundenței, pe toate planurile vieții mele. Mi-am construit astfel propriul motto: “Viața este un dar! Merităm să trăim cu bucurie!”

Dacă este să mă raportez la afacerea de Network Marketing, consider că este una dintre cele mai benefice afaceri posibile pentru că nu este limitativă din punct de vedere financiar, nu comportă riscuri, permite crearea succesului, atât al nostru, cât și al partenerilor noștri, precum și al acelor relații adevărate cu aceștia: acele relații solide care rezistă indiferent de „intemperii”. 

Aceasta afacere m-a schimbat: Mă simt acum un om mai bun, mai plin de pasiune pentru viață, oameni și pentru tot ceea ce fac. Mă simt acum mult mai puternică în interior, mă adaptez mult mai rapid la situații, am mai multă răbdare cu mine și cu cei din jur, am înlocuit stresul cu pasiunea și sunt mai clară cu ce sunt și cu ce doresc cu adevărat să devin, să am și să fac în această viață. Un alt mare plus este că mă înțeleg mai bine pe mine și înțeleg mai bine oamenii, ca atare mă iubesc mai mult și pe mine și pe ei. 

Ca și antreprenor, am o viziune mult mai clară în ceea ce privește obiectivele, construiesc cu mai multă ușurință strategii și pârghii de creștere și gestionez mai eficient resursele, gândesc în soluții și gestionez cu mai multă ușurință situații care altădată îmi produceau „palpitații”.  

Am credința că prin această afacere, în această echipă puternică, Planet Program, putem contribui la a crea o lume mai bună pentru noi și copiii noștri și îmi doresc să fim una dintre cele mai puternice comunități din România, comunitate în care oamenii să câștige din ce în ce mai bine pe toate planurile vieții.” 

G E O R G E:

„Pe mine, personal, afacerea de Network Marketing în parteneriat cu Amway și Planet Program m-a ajutat:

– să gândesc în termeni de soluții și astfel să fac față provocărilor mult mai eficient.

– să înțeleg că atunci când îi ajutăm pe ceilalți ne ajutăm pe noi înșine. 

– să fiu recunoscător pentru ceea ce am, pentru a ajunge să am mai mult. 

– să cred că merit să fiu fericit să trăiesc în fiecare zi cu bucurie în suflet și să realizez lucrurile pe care mi le doresc și că sunt creatorul propriei mele vieți.

– să ajung să îmi petrec timpul cu oameni cu convingeri pozitive, optimiști care m-au contaminat constant și pe mine cu starea lor de spirit.

La final aș putea încheia cu o întrebare: Știi de ce parbrizul mașinii e mai mare decât oglinda retrovizoare? Pentru ca drumul înainte e mai important decât cel din spate… Pe mine afacerea de Netowrk Marketing m-a pregătit să gândesc așa.”

Vă dorim să aveți o viață plină de bucurii!

Share on facebook
Facebook

Leave a Comment

Scroll to Top