ECHIPA NOASTRĂ

— Povestea noastră —

Nu este nimic la fel de puternic ca o „minte schimbătoare”.

Îți poți schimba hainele, adresa, prietenii, dar dacă nu-ți schimbi mintea, aceleași experiențe se vor repeta din nou și din nou. Dacă schimbi doar exteriorul, n-ai schimbat nimic, dar dacă schimbi interiorul, schimbi totul.

Privind înainte spre viitor, suntem plini de încredere, iar dacă privim înapoi, spre începuturi, suntem plini de recunoștință, pentru că atunci, cândva, aceasta „Universitate a succesului” a pornit de la o sclipire și o dorință puternică de a-i ajuta și de a le oferi suportul celor din jur să-și asume rolul de învingători în tot ceea ce fac.

Atunci când îți depășești limitele pentru a merge înainte, ceva „bun” ți se va întâmpla.

Oamenilor le place să simtă că fac parte din ceva mai mare decât propria persoană: o echipă, un grup social, o a doua familie, un loc în care se simt în siguranță, ceva care să le ofere un sentiment de mândrie și apartenență. Ei devin mai fericiți, mai productivi și mai eficienți când au posibilitatea de a se identifica cu grupul de care aparțin, mai cu seamă dacă e vorba despre un grup eficient, de succes, cu rezultate vizibile.

Aceasta este echipa Planet Program!

 

— Cum te putem ajuta —

Suntem o echipă de lideri cu principii și valori, cu totul dedicată misiunii de a-i îndruma și susține pe cei care conștientizează importanța dezvoltării personale pentru realizarea obiectivelor, atât în plan personal, cât și profesional. Atmosfera din sânul echipei și modul în care rezonezi cu aceasta sunt esențiale pentru a avea succes în orice domeniu de activitate. Suntem apreciați pentru standardele ridicate și calitatea informațiilor oferite în evenimentele organizate de noi. Îți oferim materiale-suport și consiliere profesională, încurajăm activ progresul și perfecționarea. Știm că lucrurile mari se realizează în echipă și că fiecare om are dreptul la fericire și prosperitate. 

Singurul lucru care te va face fericit, este „creșterea”, adică să-ți ridici standardul și să afli de ce ești capabil, să simți acea incredibilă putere care te împinge de la orice te reține să nu avansezi și care te trece pe partea cealaltă, acolo unde îți dorești să ajungi.

Despre asta este vorba în „a-ți trăi viața”.

Odată ce ai decis ce vrei pentru viața ta, noi te vom susține și te vom învăța, pentru ca drumul tău să te ducă exact la destinația aleasă de tine. Ca membru al programului nostru, vei ajunge să-ți descoperi potențialul și puterea de a-ți urmări și realiza visul – indiferent cât de ambițios ar fi acesta.

Albert SCHERMACHER și Beatrice RINALDA
Ileana și George OLARU
Mihaela și Eugen CORDUNEANU
Daniela și Vasile STRUGARIU
Mariana BOTEZATU
Gabriela și Cornel CAZACU
Maria și Ioan PRELIPCEAN
Tamara și Florentin COSTEA
Marta și Viorel ALEXA
Maria și Viorel BOCANCEA
Ileana și Lazăr BONCUȚ
Rodica și Valentin BURCIU
Marilena și Sorin CIOBANU
Luminița DOLHA
Andrea și Florin DRAGHICI
Mihaela și Bogdan HORODINCĂ
Mihaela și Marius PANTILIMON
Georgeta și Raul PISCOI
Sanda și Gabriel POPESCU
Dănuț și Diana STRUGARIU
Tatiana și Victor ȘOFRAG
Maria și Florentin URZICĂ

Albert SCHERMACHER și Beatrice RINALDA

„Putem să râdem și să plângem, dar în final trebuie să acceptăm realitatea. Singurele și cele mai fragile lucruri care rămân în urmă sunt VISELE. Pentru că ne pasă de ele. Le ducem cu noi, ne mai facem rost de câteva, mai pierdem câteva, ni se iau câteva, oferim altora câteva”.

Viața este plină de vise. Trebuie doar să avem inițiativa de-a ne conecta cu unul. Albert a fost unul dintre acei oameni speciali, care știa cum să creeze vise în mințile și sufletele oamenilor. Și-a lăsat amprenta cu o recomandare: „Îndrăzniți să visați și luptați-vă până la ultima suflare!” (Ileana și George Olaru despre Albert Schermacher – fragment din „Trăiește! Pur și simplu.” de Albert Schermacher)

Beatrice a fost profesoară, iar Albert manager de hotel. Aveau o viață confortabilă, dar totuși simțeau că ceva lipsește. Voiau să schimbe ceva, însă nu știau ce și nici cum.

Au ales Network Marketing-ul pentru a se bucura de viață, pentru echilibru între timp și bani:

Beatrice a acceptat imediat ideea de afacere, Albert abia după ce a participat la primul seminar. Îi părea că sună prea bine ca să poată fi adevărat. Mergând la întâlniri și cunoscând persoane de succes în Industria de Network Marketing, a făcut din aceasta prioritatea numărul unu.

Albert și Beatrice au trăit viața pe care au visat-o. Succesul obținut, le-a oferit șansa de a fi părinți cu normă întreagă pentru fiica lor, Viola.

În seminariile unde au fost vorbitori, au inspirat și încurajat zeci de mii de oameni de pe întregul glob să aibă curajul de a-și realiza cele mai ambițioase scopuri în viață.

Ei sunt dovada incontestabilă a realității următoare, în care fiecare dintre noi trebuie să avem curajul să credem:

Dacă muncești și ești concentrat pe visurile tale, succesul este 100% predictibil.

Ileana și George OLARU

DIAMANT EXECUTIV FONDATOR

George și Ileana s-au alăturat Companiei Amway în 1997, iar în primul an s-au retras din toate celelalte activități concentrându-se doar pe acesta. Ileana este absolventă de drept, iar George a lucrat în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Aveau o afacere tradițională când au văzut Planul de Vânzări și Marketing.

„Eram într-o zonă de confort, nu era ceea ce ne doream însă nici nu conștientizam ce ne lipsește. Am pornit în această aventură și i-am dat sens. Am făcut-o să conteze pentru noi și alte câteva mii de persoane care conștientizează că au la dispoziție mai mult potențial decât folosesc. 

Mulțumim universului pentru că întotdeauna ne-a oferit o a doua șansă spre a face lucrurile mai bine decât prima dată.

Încă din primul an, am realizat că o astfel de activitate oferă avantajul de a prelua din valorile altora, acelea cu care rezonăm noi înșine. Valori care ne reprezintă, bazate pe ceea ce exista deja în interiorul nostru. 

Ne-am dedicat trup și suflet realizării obiectivelor personale și rând pe rând acestea deveneau parte din viața noastră, astfel am conștientizat că la baza transformării lumii din jurul nostru stă energia. În afacerea noastră, această energie sunt oamenii cu dorințele și ambiția de a le materializa. Interesele partenerilor au devenit interesele noastre, iar obiectivele lor le-am poziționat înaintea obiectivelor personale. Lucrăm în afacerea noastră zi de zi deoarece n-am subestimat niciodată efectul compus al consecvenței.

Timpul este limitat fapt pentru care nu intenționăm să-l irosim trăind viața altcuiva. Mereu ne reamintim că suntem pasageri în această lume, este cel mai bun mod pe care îl știm pentru a evita capcana de a crede că avem ceva de pierdut. Nu există nici un motiv să nu ne urmăm inima.

Nu permitem ca opiniile zgomotoase ale celorlalți să ne acopere vocea interioară. Ne urmăm intuiția și inima fiind permanent dedicați și devotați oamenilor. Suntem de părere că doar cele două știu cel mai bine ce dorim să devenim. Oferim suportul și îi îndrumăm pe aceia care doresc să-și conducă propria afacere și să obțină libertatea personală și financiară.

Suntem de părere că citești aceste rânduri deoarece îți dorești succesul cel puțin cât îl dorim noi. Succesul în afaceri presupune disciplina, pregătire și muncă multă. Dacă nu ești speriat de aceste lucruri, cu siguranță vei reuși la modul în care îți dorești.

De asemenea conștientizăm că, antreprenoriatul nu este arta de a câștiga clienți sau bani. În cazul nostru, este despre a face ceva cu plăcere, despre a transforma acel ceva în pasiune, după care clienții și banii vor veni de la sine.

Viața nu se întâmplă pur și simplu, suntem coparticipanți.”

 

GO DIAMOND!

 

George și Ileana Olaru

Mihaela și Eugen CORDUNEANU

SMARALD FONDATOR

Înainte de a porni afacerea Amway, Eugen și Mihaela se ocupau de afacerea lor clasică, prosperă, în care au pornit de la zero. Ei spun că atunci nu puteau privi viitorul cu încredere, nu avea predictibilitate, totul era relativ și nu era îndeajuns pentru stilul de viață pe care și-l doreau alături de George, fiul lor.

Construiesc afacerea de Network Marketing de 15 ani. Au călătorit în locații exclusiviste, alături de mentorii și partenerii lor. Au un alt stil de viată și consideră că acești ultimi 15 ani sunt cei mai frumoși din viața lor până acum.

Astăzi se bucură de rezultatele eforturilor pe care le-au investit în afacerea lor, iar secretele succesului le-au învățat de la mentorii lor, Ileana și George Olaru, care au știut să-i influențeze și să le dăruiască modelul lor personal. Consideră că șansa lor este aceea că pot fi parte activă a sistemului de dezvoltare personală și a liderilor, Planet Program, în felul acesta contribuind la modelarea societății românești.

“Poți realiza tot ce îți propui atâta timp cât crezi cu tărie în acel lucru!”

Daniela si Vasile STRUGARIU

SMARALD FONDATOR

Familia Strugariu Daniela și Vasile sunt din localitatea Iaslovăț, județul Suceava. Daniela a profesat timp de 18 ani în învățământ ca și învățătoare, iar Vasile a lucrat 14 ani în străinătate. Au trei copii minunați de care sunt foarte mândri.

În momentul în care Daniela a văzut planul de marketing și vânzări Amway, i s-a înfiripat în inimă visul de a-și reîntregi familia. Își dorea foarte mult să devină antreprenor. Decizia de a demara afacerea a luat-o într-un seminar de 3 zile.

După 5 ani de focus și acțiune, a reușit să-și reunească familia, Vasile revenind acasă și alăturându-se afacerii. Și-au dezvoltat abilități de comunicare și relaționare, călătoresc în toată lumea, construiesc echipe de oameni de succes și își doresc cu toată ființa să ducă afacerea Amway în casele multor români.

Sunt un model de perseverență și ambiție pentru copiii lor și pentru cei din jur. Sunt recunoscători îndrumătorilor și Sistemului de dezvoltare personală și a liderilor, Planet Program, pentru tot ceea ce au realizat. Sunt dedicați și pasionați pentru ceea ce urmează să facă.

Mariana BOTEZATU

SMARALD

Mereu şi-a dorit să fie de succes. Visa să fie propriul ṣef şi să-ṣi trăiască viaṭa ca un om liber, aṣa că atunci când a întâlnit oportunitatea oferită de Amway s-a asociat imediat. Dorind să afle mai multe, a cunoscut sistemul suport – Planet Program, un mediu cu antreprenori de succes, alături de care a învăţat că nimic nu este imposibil dacă-ţi doreşti din toată inima.

În cei peste 20 de ani de parteneriat, sprijinită şi alături de oameni minunaţi a câştigat pe toate planurile: personal, financiar şi al sănătăţii. A învăţat ce înseamnă să aibă timp, libertate, speranţă ṣi asta pentru că Amway şi Planet Program au fost tot timpul acolo pentru ea și succesul echipei sale, fără jumătăți de măsură, fără promisiuni neonorate, fără mijloace de instruire limitante.

Să nu uităm că în ultima noastră zi pe Pământ, persoana care am devenit o s-o cunoască pe cea care am fi putut deveni.

Gabriela și Cornel CAZACU

SMARALD

În momentul în care au văzut oportunitatea de Network Marketing, aveau o carieră în plină ascensiune, ca și salariați, cu funcții de conducere, la o mare unitate energetică din Suceava.

Atât Gabriela, cât si Cornel, aveau un confort financiar și o bună poziție socială, iar fiul lor Rareș avea doi ani. Au constientizat că toate acestea se puteau schimba, în momentul în care au înțeles proverbul:

”Să nu îți sapi fântâna, când îți este sete, pentru că nu vei avea răbdare să ajungi la apă.”

Au realizat rapid că o a doua formă de căștig ar fi recomandată. Fiind atrași de calitatea produselor Amway și de Sistemul Educațional Planet Program, au descoperit în timp marile avantaje ale afacerii:

  • venituri pe măsura eforturilor depuse;
  • flexibilitate financiară;
  • recunoașteri;
  • vacanțe de vis;
  • echipă.

Au înteles că există oameni care investesc timp și efort pentru a-i ajuta pe alții, fiind un principiu după care s-au ghidat, iar acum aparțin unei organizații cu lideri valorosi, George și Ileana Olaru, de la care au învățat cum să aibă succes și în același timp să rămână oameni.

Maria și Ioan PRELIPCEAN

SMARALD

Sunt o familie de oameni simpli, au lucrat în agricultură, iar mai târziu au înființat propria fermă în care au investit bani și timp.

În 2006, copiii lor i-au invitat la o întâlnire de afaceri din Suceava, unde le-a fost prezentat un plan de afaceri pe termen lung, pe care nu l-au înțeles întrutotul la momentul respectiv, dar au realizat că pot obține un venit extra.

Maria fiind dornică să facă ceva diferit, a luat decizia să participe la un seminar organizat de firma de consultanță Planet Program, în urma căruia totul a devenit clar. A primit inspirație și încredere, astfel a decis să urmeze câțiva pași logici, acțiune care a condus-o spre succes.

Au urmat și promovat tuturor persoanelor cu care au interacționat, platforma de dezvoltare personală și profesională Planet Program, succesul lor devenind tot mai mare de la un an la altul.

Sunt recunoscători lui Dumnezeu, îndrumătorilor, organizației Planet Program și mentorilor Diamanți Executivi ILEANA & GEORGE OLARU pentru toată dăruirea, răbdarea, influența și viziunea care au primit-o de la ei.

„Nu contează cine ești, contează unde vrei sa ajungi!”

Tamara și Florentin COSTEA

PERLĂ

Tamara este inginer de profesie, iar Florentin căpitan fluvial.

Au pornit afacerea din postura de angajați și au recunoscut imediat principii și valori în care credeau: Libertate, Familie, Speranță și Recompense.

Datorită sistemului de dezvoltare personală și a liderilor PLANET PROGRAM, au înțeles că munca în echipă este foarte importantă și că au un obiectiv comun: acela de a se dezvolta permanent și a avea un aport semnificativ în a aduce plus valoare semenilor lor.

Au învățat noțiuni precum Parteneriat, Integritate, Loialitate și Prețuire personală, aplicând aceste principii atât în afacere, cât și în viată.

Ei spun că: potențialul incredibil al afacerii Amway împreună cu sistemul suport PLANET PROGRAM au oferit oamenilor libertate, flexibilitate și un echilibrul mai bun între muncă și viața personală.

Sunt foarte entuziasmați în legătură cu viitorulși știu că aplicând încrederea, optimismul și munca susținută vor ajuta oamenii să își realizeze obiectivele!

“Dacă trăim conform valorilor noastre și le împărtășim altor oameni, vom construi o lume mai bună pentru copiii și nepoții noștri!“

Marta și Viorel ALEXA

PLATINĂ FONDATOR

Când au văzut Planul de Marketing al afacerii Amway, ea lucra ca asistentă, iar el în taximetrie și erau în căutare de soluții pentru finanțarea studiilor celor doi copii ai lor. 

Așa au cunoscut familia Mihaela și Eugen Corduneanu, cărora le sunt recunoscători pentru dedicarea și încrederea cu care s-au implicat în a-i îndruma să ajungă la rezultate. Tot prin intermediul dânșilor au ajuns și la întâlnirea ce i-a marcat prin energia și entuziasmul oamenilor care au reușit. 

Ca mentori și îndrumători, le-au insuflat importanța suportului Planet Program și în acest mediu au primit viziune, au învățat cum să-și crească valorile personale, și-au stabilit noi obiective. În întâlniri au văzut exemple de lideri care i-au inspirat primind influența familiei Olaru. Recompensați de companie pentru rezultate, au călătorit în locuri pe care nici nu și le imaginau, trăind sentimentul libertății alături de mentorii lor. 

Astăzi scopul lor este de a  oferi familiei un alt stil de viață, unul pe măsura visurilor lor! 

Știu că mediul Planet Program și suportul liniei de îndrumare este un dar pentru viața lor, ajutându-i să se transforme în persoanele ce vor să devină!

Maria și Viorel Bocancea

PLATINĂ FONDATOR

Provin din Rădăuți, județul Suceava, sunt lucrător comercial, respectiv funcționar public și formează o familie de mai bine de 35 de ani.

Nu întotdeauna drumul planificat îți asigură și rezultatul așteptat, iar viața lor a cunoscut schimbarea în momentul când au întâlnit Planet Program, moment care le-a îmbogățit viața.

Au înțeles repede că, pentru a primi trebuie să dăruiești, iar asta le-a asigurat succesul pe toate planurile!

Prin prisma acestui parteneriat au întâlnit familia Ileana și George Olaru, niște mentori grozavi care le-au câștigat încrederea și i-au sprijinit în tot parcursul lor încununat de succes.

Privind în retrospectivă, pot afirma cu încredere că mediul Planet Program, i-a determinat să se educe permanent, să își crească nivelul de conștientizare și le-a dat energia necesară să ajute alți oameni să cunoască succesul.

În continuare doresc să împartă din experiența acumulată în decursul anilor, să ajute cât mai mulți oameni să crească și prin asta să creeze în jurul lor bunăstare și împlinire!

Motto-ul după care se ghidează este: Călătorește spre tine însuți și te vei vindeca, vei ajunge la liman, vei găsi liniște și împăcare.

Ileana și Lazăr BONCUȚ

PLATINĂ FONDATOR

Din Câmpeni, ea este educatoare, iar el contabil, și împreună au și o afacere clasică de 14 ani.

Dascăl fiind în urma cu opt ani, îi placea ceea ce făcea, dar iși dorea un mediu unde sunt promovate valori și principii sănătoase.

Așa au cunoscut familia Olaru împreună cu oportunitatea Amway și totodată sistemul educațional de dezvoltare a liderilor, Planet Program, care i-a îndrumat în toți acești ani să crească, să evolueze și să devină mai buni în tot ceea ce fac.

El contabil fiind, a văzut atunci partea financiară și cât de important este să îți generezi active pentru a avea un confort financiar.

Au învățat să vadă partea bună a paharului în orice situație, au învățat să găsească soluții la orice provocare, au învățat să depășească obstacole, dar mai ales au învățat să accepte tot ceea ce vine în viața lor pentru că spun ei: “totul vine cu un scop”.

În prezent lucrează împreună în propria afacere Amway care a devenit parte din viața lor. Iubesc oamenii și pun pasiune atunci când fac echipă cu ei. Lucrând în echipă rezultatele au venit diferit, iar visurile lor au devin ușor de realizat.

Prin această oportunitate de afacere aduc speranță în comunități. Susțin tinerii, îi încurajează să iasă în față pentru că împreună pot aduce o schimbare în bine, în societatea românească.

Viața este frumoasă ! Tu trebuie doar să trăiești în așa fel încât tot ceea ce faci să confirme acest adevăr!” – Feodor Dostoievski

Rodica și Valentin BURCIU

PLATINĂ FONDATOR

De profesie fost lucrător comercial și inginer, formează o familie de 34 de ani și au o fiică de care sunt foarte mândri.

Oportunitatea Amway a venit în viața lor în momentul când lucrau câte 11 ore pe zi, nu aveau timp și nici alternative. Le-a fost oferită de o persoană dragă care i-a sprijinit, îndrumat și ghidat pe tot acest parcurs.

S-au îndrăgostit de sistemul Planet Program datorită suportului oferit și în egală măsură de produsele de TOP ale Companiei, pe care le căutau de foarte mult timp.

Cuvântul afacere i-a speriat, însă șansa lor a fost că au participat la un seminar de trei zile de tip LWS, unde au conștientizat că și ei pot, văzând modele, liderii cu rezultate.

Pentru ei, această asociere, reprezintă ridicarea standardelor, libertatea de a avea propria lor afacere și a trăi fericiți.

Doresc să fie exemplu de succes pentru echipă, urmând principiile și programele de creștere Planet Program și să adauge plus valoare oamenilor pentru a gândi și trăi diferit.

Cred cu tărie că „poți obține în viață tot ceea ce îți dorești dacă ajuți suficient de mulți oameni să obțină ceea ce își doresc.”

Marilena și Sorin CIOBANU

PLATINĂ FONDATOR

Sunt absolvenți de facultate, Marilena – expert contabil într-o instituție publică, iar Sorin specialist în telecomunicații la o multinațională.

Au întâlnit proiectul acestei oportunități în 2013 și l-au considerat ca un răspuns al universului la propria dorința de a trăi mai bine decât le permite statutul de angajat și de a cunoaște oameni și un mediu de calitate pentru ei și copiii lor. 

Pasiunea și satisfacția de a-i ajuta și pe alții i-au ajutat să își dezvolte creativitatea în cadrul acestui antreprenoriat construit în timpul liber. Cred cu tărie că una din cele mai puternice forțe din lume este voința omului care crede în sine, care îndrăznește să țintească sus, să urmărească încrezător lucrurile care și le dorește în viață.

Așa au descoperit o comunitate de oameni minunați, unde valorile sunt recunoscute, iar potențialul fiecăruia este apreciat. Stând alături de mentori cu experiență în acest antreprenoriat, plus decizia luată, îmbinată cu spiritul de echipă și acțiuni ample au generat rezultate minunate.  

RECUNOȘTINȚA  lor este îndreptată către familiile de îndrumători Cazacu și Urzică pentru toate acțiunile de calitate făcute împreună, familiei OLARU Ileana și George, liderii organizației Planet Program, pentru viziune, încredere și inspirație, și nu în ultimul rând companiei Amway pentru toate recompensele oferite. 

O VIAȚĂ ESTE MAI BOGATĂ PENTRU CEL CARE–ȘI  DOREȘTE SĂ-I  AJUTE ȘI PE ALȚII SĂ AIBĂ O VIAȚĂ MAI BUNĂ!” – RICH  DEVOS 

Luminița DOLHA

PLATINĂ FONDATOR

După ce a terminat liceul, era nerăbdătoare să își găsească un loc de muncă pentru a deveni rapid independentă financiar. Imediat după ce a început să lucreze și-a dat seama că nu se regăsește în statutul de angajat așa că după 3 ani de muncă în comerț a hotărât să înceapă pe cont propriu. 

Croitoria era o pasiune pentru ea din copilărie. Așa că împreună cu talentul a hotărât să valorifice această pasiune. În felul acesta avea o oarecare libertate personală și financiară și se simțea confortabil. Credea că asta este limita pentru ea. Însă, într-o zi, a apărut în viața ei oportunitate Amway prin intermediul Planet Program care de fapt ia arătat că limitele nu există!

Este recunoscătoare că face parte din echipa Planet Program, echipa care vede în fiecare om un om valoros! 

Crede că în Planet Program capeți educația necesară care te face mai bun și mai prosper pentru tine și pentru societatea în care trăiești!

Andrea și Florin DRAGHICI

PLATINĂ FONDATOR

Sunt absolvenți de facultate și formează o familie de 14 ani. Florin este inginer într-o companie multinațională, iar Andrea a lucrat o scurtă perioadă ca medic, după care a urmat o carieră în managementul serviciilor financiare.

Au crezut în șansa la o viață prosperă și mereu și-au dorit echilibrul între muncă și viața personală, însă au înțeles că aceste lucruri nu le poți obține doar prin intermediul statutului de angajat.

Când oportunitatea de Network Marketing a apărut în viața lor, erau conștienți că au nevoie de o schimbare, că este necesar să se îmbunătățească și au acceptat să se educe și să-și modeleze o mentalitate de antreprenor.

În mediul Planet Program au găsit suportul perfect pentru a-și descoperi potențialul și a-și dezvolta abilități prin care să se pună în slujba oamenilor. Se consideră privilegiați că au șansa să stea printre oameni valoroși, că fac parte și își aduc contribuția la o echipă de campioni. Crezul lor este că prin educație și antreprenoriat pot schimba România.

Mihaela și Bogdan HORODINCĂ

PLATINĂ FONDATOR

Sunt de profesie informaticieni și locuiesc în Rădăuți, județul Suceava.

După o scurtă perioadă în care a fost profesor și-a început, alături de soțul ei, propria afacere clasică în domeniul serviciilor pentru echipamentele de birou.

Le-a plăcut din totdeauna să se pună în slujba clienților, să le descopere cea mai bună variantă pentru necesitățile lor și s-au implicat în activități de interes social în orașul lor.

Parteneriatul cu Planet și Amway le-a deschis calea dezvoltării personale, a fost cel care le-a creat viziunea creșterii continue și a aprins în ei dorința de a face parte activă din ceva măreț!

Iubesc oamenii, cred în ei, îi susțin pe termen lung și sunt membri activi în evenimentele Planet Program.

Cred cu tărie și promovează faptul că dacă vrei un mâine mai bun, ai nevoie să te pregătești astăzi!

Recunoștința lor se îndreaptă de fiecare dată către Bunul Dumnezeu, familia Olaru, îndrumători și mediul Planet!

„Singura garanție că mâine va fi mai bun este să te dezvolți astăzi.” – John C. Maxwell

Mihaela și Marius PANTILIMON

PLATINĂ FONDATOR

Pentru familia Pantilimon parteneriatul cu Amway și Planet Program înseamnă însăși viața lor.

Mihaela, ca educatoare, își iubea profesia pe care o practica de mai bine de 10 ani, doar că aspectul financiar începuse să îi creeze nemulțumiri și frustrări. Cunoștea produsele companiei Amway, așa că, atunci când i s-a propus să le cumpere din propriul magazin online, cu reducere, DA-ul a venit firesc.

Marius, având propria afacere clasică, a conștientizat rapid valoarea unui sistem suport de educație și dezvoltare personală, așa că, a direcționat-o pe Mihaela spre toate aceste pârghii oferite de sistem.

Mihaela a învățat să-și schimbe mentalitatea de angajat cu cea de antreprenor, iar Marius a folosit în afacerile clasice abilitățile și cunoștințele dobândite în mediul Planet.

Reușitele în afacerea Amway se datorează influenței și viziunii construite de mentorii lor, familia Olaru, dar și de perseverență, schimbarea anumitor obiceiuri și atitudinea zilnică.

Sunt recunoscători că, datorită influenței mediului Planet, au o relație de familie mai bună, au învățat să-și stabilească împreună obiective de viață și sa lupte pentru ele.

Cred cu tărie că: „Dacă nu îți place ceea ce primești, e nevoie să schimbi ceea ce oferi.”

Georgeta și Raul PISCOI

PLATINĂ FONDATOR

De profesie cadru universitar, respectiv inginer IT, sunt din Arad și promovează prin propriul exemplu disciplina, perseverența, atitudinea, implicarea și devotamentul, ca și jucători de echipă și lideri implicați în dezvoltarea propriei afaceri Amway.

Sunt de principiu că pacea lumii pornește din familie, tocmai de aceea împreună cu fetița lor Mara formează o echipă valoroasă.

Au căutat întotdeauna mediile cele mai bune și potrivite cu aspirațiile și scopurile lor, oameni valoroși si principiali lângă care să crească și să se dezvolte.

Asocierea cu sistemul suport Planet Program România le-a fost oferită împreună cu încheierea parteneriatului cu compania Amway.

În prezent această asociere este în concordanță cu principiile și valorile lor personale motiv care îi determină să-și dorească să susțină și alți oameni care să se dezvolte în acest mediu.

”Pentru a obține ceva ce nu ai mai obținut până acum, este necesar să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum.”

Sanda și Gabriel POPESCU

PLATINĂ FONDATOR

Sunt din Rădăuți, sunt angajați și part-time dezvoltă propria afacere Amway, folosind suportul sistemului de dezvoltare Planet Program.

Prin intermediul persoanei care le-a prezentat oportunitatea de afaceri, au participat la un seminar de trei zile, marca Planet Program. Acolo au descoperit un mediu extraordinar, o echipă minunată și oameni care aveau rezultate extraordinare în domeniul respectiv.

Astfel au primit încredere că pot să-și construiască un alt stil de viață, imaginându-și ce pot obține pe termen lung.

Și-au dorit să trăiască mai bine decât o făceau având doar statutul de angajați și să poată ajuta alți oameni. Sunt recunoscători că în urmă cu câțiva ani au intrat în viața lor beneficii precum: calitate, sănătate, economie de timp și bani.

Au avut încredere în îndrumătorii lor și în Sistemul de Pregătire Planet Program, care i-a ajutat să-și depășească temerile, limitele și fricile.

Astăzi se bucură împreună cu copiii lor de schimbările, plusurile și valorile, pe care această afacere le-a adus în viața familiei lor.

Sunt onorați și recunoscători pentru că au fost acceptați în acest mediu aparte de creștere și schimbare.

Diana și Danuț STRUGARIU

PLATINĂ FONDATOR

Suntem Dănuț și Diana Strugariu, de profesie instructor de dans, respectiv lucrător în Ministerul Afacerilor Interne. Cunoaștem oportunitatea Amway din anul 2008, atunci când mama noastră s-a înscris în acest parteneriat de succes având ca scop un venit suplimentar, dar și reîntregirea familiei, tatăl fiind plecat în străinătate. Afacerea Amway ne-a adus foarte multe beneficii financiare, dar în primul rând am fost răsplătiți cu vacanțe de lux în Europa, ceea ce credem că a fost principalul impuls pentru noi spre a dezvolta acest business. 

Acest parteneriat cu Planet Program, a fost cea mai bună alegere din viața noastră, deoarece am amplificat dezvoltarea personală prin participarea la seminarii, am învățat de la cei mai buni lideri, Ileana și George Olaru! 

Credem cu putere că antreprenoriatul va reprezenta viitorul României și noi tinerii putem să facem o diferență! 

 

“A fi împreună este un început,

a rămâne împreună este un progres,

a lucra împreună este un succes!“

Tatiana si Victor ȘOFRAG

PLATINĂ FONDATOR

Sunt de profesie proiectant în construcții și profesor de muzică.

Spun că vârsta e doar o cifră, iar tinerețea este mai degrabă o stare de spirit. Doresc să arate că și cei cu statutul social de pensionar, pot fi persoane active, care își doresc plusuri în viața lor.

Și-au dorit dintotdeauna să trăiască mai bine decât permite o remunerație de angajat.

Când au înțeles că prin parteneriatul cu Amway și Planet Program, visele lor pot deveni realitate, au făcut din aceasta o prioritate, iar prin această oportunitate doresc să ofere celor din jur speranță. Cred în potențialul existent, în parteneriatul pe care îl au și vor să fie parte a unei contribuții semnificative, pentru societatea românească.

Consideră că se află într-un mediu deosebit, că Planet Program prin Programul de Educație Continuă, le dă viziunea a ceea ce pot obține prin punerea în practică a celor învățate.

Cu gânduri de recunoștință înspre îndrumătorii lor, familia Olaru Georgel și Ileana, țintesc spre noi culmi de succes, spre noi obiective, spre noi nivele de performanță!

Maria și Florentin URZICĂ

PLATINĂ FONDATOR

Sunt de profesie profesor, respectiv preot și locuiesc în Botoșani.

Atunci când au văzut proiectul, i-a încântat ideea de a folosi produse naturale cu posibilitatea de a economisi timp și bani. Apoi cu ajutorul liniei de îndrumare și suportul Planet Program, au înțeles că, ajutând semenii să-și împlinească visele, pot avea o viață extraordinară. Si-au construit afacerea odată cu familia.

În ajunul Crăciunului 2004, când au decis să înceapă, fiica lor, Teodora avea 10 luni. Astăzi se mândresc cu încă cinci copilași minunați: Emanuel-13 ani, Eusebiu-11 ani, Ioan-6 ani, Flavian-3 ani, Dumitrița-6 luni și cu o echipă frumoasă de parteneri.

Copiii sunt o motivație și nu un motiv. Fiecare copil a venit cu o nouă calificare. Atât Florentin, cât și Maria, sunt conștienți că vor fi urmați ca și modele de copiii lor.

Sunt recunoscători familiei Cazacu pentru timpul de calitate petrecut în consilieri, planuri, training-uri și vacanțe, companiei Amway pentru recompense și familiei Olaru George și Ileana, liderii organizației Planet Program, pentru viziune, inspirație și încredere.

Scroll to Top