În numele Echipei Planet Program îți urăm BUN VENIT!

Te felicităm pentru decizia de a evolua continuu, folosind ca instrument de suport și creștere, evenimentele de dezvoltare de abilități antreprenoriale și creștere personală, marca Planet Program.

Suntem o echipă cu totul dedicată misiunii de a te îndruma și susține pe parcursul întregului proces până când îți vei realiza obiectivele propuse. Îți oferim prilejul de a învăța despre etapele referitoare la succes, de la membrii acestei echipe învingătoare, lideri optimiști cu atitudine pozitivă, care și-au dus viața acolo unde mulți alții doresc să o ducă pe a lor.

Participând activ în seminarii, vei avea acces la experiența oamenilor de succes, care prin poveștile lor vor sădi în tine semințele încrederii și a dorinței de a reuși.

Vei simți și vei trăi din plin, cu multă bucurie, momentele de recunoaștere a rezultatelor oamenilor ambițioși care și-au realizat visurile și astfel va renaște în tine dorința și încrederea că și TU poți, și Tu meriți…

Noi, echipa Planet Program, am parcurs în avans câteva etape în această direcție pentru ați oferi susținerea necesară realizării obiectivelor propuse și abia așteptăm să te întâlnim, împreună cu echipa și cu prospecții tăi. Aducându-i în acest mediu, aveți șansa să folosiți aceeași sursă de motivație, inspirație și entuziasm, pentru a avea garanția că mergeți în aceeași direcție…

Implică-te!

Împreună putem construi o Societate Românească responsabilă, pentru un viitor comun mult mai bun!

GO Diamond!

Succesul înseamnă să obții ceea ce-ți dorești. Fericirea înseamnă să-ți dorești ceea ce obții.” Dale Carnegie

Leadership Weekend Seminar

LWS

Învață să celebrezi succesul!

Networking Marketing Seminar

NMS - 18 SEPTEMBRIE 2022

Dezvoltă-ți curajul de a reuși!

Executive Diamond Club

EXECUTIVE DIAMOND CLUB - Pentru nivelurile de 15% și mai sus

Consolidează-ți abilitățile de lider!

Diamond Club

DIAMOND CLUB - Pentru nivelurile de 9% și mai sus

Construiește echipe de succes!

e-Antreprenor

e-Antreprenor - Pentru toți partenerii Amway și prospecții lor

Îmbrățișează schimbarea!

Scroll to Top