14-16 OCTOMBRIE 2022 :: HOTEL KRONWELL - BRAȘOV

LEADERSHIP WEEKEND Seminar

PE TINE CE TE MOTIVEAZĂ CU ADEVĂRAT?

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc unii oameni să-și crească nivelul bunăstării și care este secretul lor? Vrei să trăiești și tu bucuria că ai creat ceva pentru comunitatea în care trăiești și pentru generația viitoare?

Decide azi să alegi calea antreprenoriatului de succes! A fi antreprenor de succes se învață. Construirea și dezvoltarea propriei afaceri se învață în permanență, dar cel mai bine atunci când experiențele tale și ale celorlalți antreprenori din industrie sunt analizate și luate atent în considerare. 

În industria de Network Marketing, a fi antreprenor de succes înseamnă să fii condus de dorința de a oferi celorlalți o perspectivă pozitivă asupra viitorului. Înseamnă să fii condus de dorința arzătoare de a evolua și de a-ți realiza obiectivele propuse.

VORBITORI
0
SESIUNI SPECIALE
SESIUNI GENERALE
GALA DINNER

LEADERSHIP WEEKEND SEMINAR este evenimentul care îți oferă încrederea de care ai nevoie pentru a-ți construi propria afacere de succes în Network Marketing, această industrie care a devenit atât de evidentă, fiind una dintre cele mai puternice în contextul actual, cu cei mai mulți oameni care îți trăiesc viața mult visată.

Organizăm seminarii de mai bine de două decenii și credem în sistemul colaborativ mai mult decât în cel competitiv, credem în forța grupului, credem că o comunitate te poate ajuta să crești mai repede decât o poți face de unul singur.

De-a lungul celor 3 zile magice de seminar, ai șansa să înveți de la antreprenori de succes ai afacerii de Network Marketing cum au ajuns să își schimbe viața făcând ceea ce le place.
Prin participarea la acest eveniment, vei conștientiza o dată în plus că „suntem cu toții interconectați”, iar Leadership Weekend Seminar este ceea ce ai nevoie pentru a începe să-ți scrii „propria poveste de succes”.

Te felicităm că ești implicat în dezvoltarea Societății Românești!

GO DIAMOND!

Ne revedem la:

Ne poți contacta la:

Events
Manager

0040 724 253 530

office@planetprogram.org

Scroll to Top