VEZI POTENȚIALUL DIN TINE!


Autor Irina și Cozmin Gavriloaia


Suntem Irina și Cozmin Gavriloaia și locuim într-un oraș frumos din nordul Moldovei, Suceava. Suntem soți, părinți și oameni de afaceri, oameni așa ca și tine care își doresc ca cei doi copii să se dezvolte armonios, cu principii și valori și să fie pregătiți pentru viitor. Ne dorim să fim înconjurați de oameni pozitivi, optimiști, alături de care să fim schimbarea pe care ne-o dorim în lume. Credem cu tărie că românii sunt oameni frumoși, altruiști și putem fi o țară ca nici o alta!

La un moment dat în viața noastră ne-am dorit mai mult, să obținem mai mult, atât pe plan financiar, cât și pe plan personal, pentru că ceea ce făceam nu ne mai oferea satisfacție. Am descoperit o oportunitate care inițial părea ca oricare alta, dar ne-am dat o șansă să vedem mai mult și asta ne-a schimbat viziunea pentru totdeauna. Parteneriatul cu Planet Program ne-a oferit încredere, viziune, suport, apartenență și stabilitate. Atunci când ești alături de oameni care împărtășesc aceleași valori și principii simți că prinzi aripi, dar atunci când ești alături de oameni care te și învață din experiența lor crezi cu adevărat că poți fi și tu un exemplu pentru societate.

Ne-am lăsat ghidați prin materiale, prin cărți și CD-uri, prin seminarii de dezvoltare personală și profesională și am primit mai mult decât ne-am imaginat. Am descoperit că suntem mult mai pregătiți să facem față vremurilor în continuă schimbare. Suntem parteneri și părinți mai buni pentru ca am reînvățat să comunicăm. Suntem vecini și prieteni mai buni pentru că am reînvățat să oferim suport și încurajare. Suntem mai optimiști pentru că am învățat să gândim în soluții și știm că, atât eșecul, cât și succesul, sunt trecătoare. 

Suntem mai educați pentru că ne-am obișnuit să vedem lecția din spatele fiecărei greșeli și să ne îmbunătățim permanent. Suntem mai organizați și mai eficienți pentru că am avut exemple.

Suntem într-o echipă de unde la fiecare pas putem învăța. Am redescoperit puterea mentoratului și a exemplului personal și ne dorim să creștem alți lideri de valoare, pentru România. Nu credem că schimbarea vine odată cu creșterea financiară, ci odată cu creșterea personală, dar nu știi dacă ai devenit mai bun dacă nu ai la ce te raporta! Trăim cu bucurie pentru că susținem și alți oameni să își urmeze visurile.

Din afacerea clasică pe care o conduce Cozmin, am învățat că ești pe cont propriu. Din joburile pe care le-am avut am învățat că rareori ești prețuit la adevărata valoare. Din afacerea pe care o construim astăzi în parteneriat cu Planet Program am învățat să dăm valoare fiecărui om, să vedem diamantul neșlefuit din fiecare om și să fim mai bogați financiar pentru că putem susține alți oameni să vadă mai mult.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că îți dorești și tu mai mult. Înseamnă că ai ajuns unde trebuie, înseamnă că împreună putem schimba fața României, împreuna putem să trăim cu semnificație și putem susține și alți oameni să facă la fel! Dă-ți șansa de a fi alături de cei ca și tine, care cred că se poate și altfel!

“Sensul vieții este să îi dai sens” – Mircea Eliade

Share on facebook
Facebook

1 thought on “VEZI POTENȚIALUL DIN TINE!”

Leave a Comment

Scroll to Top