VISEAZĂ, LUPTĂ, ÎNVINGE!


Autor Karina Condescu


Numele meu este Karina Condescu, economist de profesie și sunt din localitatea Ghioroc, județul Arad. Sunt o tânără antreprenoare cu vise, dornică de a produce o schimbare în societate.

Acum ceva timp, eram studentă, aveam vise și dorințe ca și orice tânăr de altfel! Eram o persoană activă, pasionată de călătorii, eram implicată în diferite proiecte de voluntariat pentru că iubesc oamenii și vreau să aduc un zâmbet și o influență pozitivă în viața fiecărui om cu care mă întâlnesc. Mă vedeam un tânăr antreprenor… însă nu credeam că va fi atât de curând, pentru că pe atunci aveam alte planuri! 

Am ajuns întâmplător să cunosc o familie care mi-a schimbat viața într-un mod pozitiv, dar în același timp se spune că “nimic nu este întâmplător!” Oare chiar așa o fi? TU ce crezi?

Această familie, mi-au devenit mentori pentru că au văzut ceva în mine, iar eu am văzut un model de urmat în ei. Astfel m-au pus în contact cu un mediu pozitiv, de creștere, mediul Planet Program în care există oameni valoroși, cu obiective clare. În Planet mi-am descoperit potențialul infinit și am conștientizat că nu am venit întâmplător în această lume. TU știi care este scopul tău? Dacă încă nu l-ai descoperit, îl poți descoperi în mediul Planet! Ce zici? 

Mediul Planet mă ajută să-mi dezvolt abilități, să mă adaptez la schimbare și să mă reinventez zilnic. Mă ajută să-mi dezvolt o atitudine de învingător, sunt încurajată să-mi realizez visurile care stăteau prăfuite pe o coală de hârtie, până când mentorii mei m-au învățat să-mi trăiesc viața diferit, cu semnificație. Din punctul meu de vedere, un mentor bun te trece praguri și te ghidează în procesul tău de creștere, dacă acesta este scopul tău!

Programul de mentorat m-a ajutat să-mi descopăr punctele forte și să le valorizez. În această călătorie spre îndeplinirea visurilor mele, am învățat să mă organizez, să-mi planific acțiunile zilnice, săptămânale și anuale, să pun în practică activitatea planificată, să mă evaluez zilnic, săptămânal, lunar și să îmbunătățesc acolo unde este nevoie, iar pentru toate acestea am folosit cele mai bune unelte puse la dispoziție de către compania Planet Program. În timp, am învățat să accept provocările și să gândesc în soluții, iar încet, încet visurile mele au început să se realizeze și să prindă culoare! Acest lucru se poate întâmpla și în cazul tău! 

Merită să-ți dai șansa să devii cea mai bună versiunea a ta! 

VISEAZĂ și fi un catalizator, LUPTĂ pentru un viitor mai bun, ÎNVINGE și fi un model pentru familia, comunitatea și țara ta!

Share on facebook
Facebook

Leave a Comment

Scroll to Top