Bine ai venit în povestea celui mai dinamic program destinat tinerilor sub 35 de ani care își doresc un plus valoare în viața lor!

*Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite

Încep prin a-ți împărtăși povestea unei tinere implicată activ în programul Young & Active Planet

A fost odată ca niciodată și dacă nu ar fi, nu s-ar mai povesti… un om tânăr cu visuri care își dorea să le realizeze și să fie parte din schimbare…

Totul a început cu o dorință, o dorință dezvoltată încă din facultate, dorința de a mă implica în proiecte mari prin care pot aduce plus valoare oamenilor de lângă mine și o influență pozitivă în societate. De ce? Pentru a da sens propriei vieți și să las o “moștenire” în urma mea.

Părinții m-au învățat din experiența lor, că un job îți oferă stabilitate, ești sigur că la sfârșitul lunii primești un salariu de tip ceapă (când îl vezi, îți vine să plângi) și această rutină timp de minim 35 de ani, atunci când treci de obicei de vârsta de 60 de ani, pentru a putea ieși “liniștit” la pensie și până la adânci bătrâneți supraviețuiești cu 50% din salariu, sumă care nici atunci nu era suficientă.

Am înțeles că dacă vreau să trăiesc diferit, am nevoie să fac ceva diferit. Astfel am început să caut oportunități și posibilități. CRED cu tărie că orice pas făcut înainte, în direcția visurilor și obiectivelor mele, este un pas făcut spre un viitor mai bun.

ÎNTÂMPLĂTOR, deși se spune că nimic nu este întâmplător, am avut șansa să cunosc o oportunitate care avea să vină ca o soluție la ceea ce eu îmi doream în acel moment, și anume un venit suplimentar, să călătoresc mai mult și să fac parte dintr-un mediu de creștere în care eu pot deveni cea mai bună versiune a mea. În prezent, această oportunitate este parte din viața mea și pot spune că a devenit pentru mine un mod de a trăi și o a doua familie.

Am pornit înainte ca și un copil nou născut care învață să umble, cu pași mici, dar siguri, și pas cu pas am avut parte de susținere și încurajare, fără de care nu aș fi reușit să progresez. 

În acest proces am învățat să mă descopăr, să mă cunosc mai bine, mi-am dezvoltat abilități de comunicare, relaționare, vorbit în public și leadership. Am devenit o versiune mai bună a mea și procesul continuă… mă simt mult mai pregătită pentru viață deoarece am învățat că eu am un rol important în viața mea și în societate dacă îmi doresc o schimbare, pentru că schimbarea lumii, începe cu mine!

În această familie, am descoperit o comunitate de tineri ambițioși care au și ei visuri mărețe pe care vor să le îndeplinească în această viață. Conștientizez că avem una singură, iar timpul trece cu pași grăbiți. Îți aduci aminte când ai învățat să mergi prima dată pe bicicletă? Dar când ai luat permisul de conducere? Ce bucurie! 

Atât de repede au trecut și acești aproximativ 3 ani din programul Young & Active Planet, ani plini de experiențe inedite, amintiri de neuitat și visuri împlinite! Vrei să vezi mai mult?

Am acceptat oportunitatea de a fi parte din programul Young & Active Planet încă de la început, atunci când mi s-a promovat cu bucurie și entuziasm de către mentorii mei, cărora le sunt recunoscătoare pentru toată energia, resursele și încrederea cu care m-au înzestrat, pentru a deveni omul de astăzi, o tânără antreprenoare care luptă pentru visurile ei. 

Au trecut anii și m-am dezvoltat ca om, afacerea a crescut, iar pentru mine acest program dedicat tinerilor a însemnat evoluție continuă și dezvoltare de abilități, a avut un rol important deoarece de multe ori m-a scos din zona de confort în zona de acțiune, am învățat să caut soluții și să fac față cu brio provocărilor. Bineînțeles, am avut nevoie și de un suport mental pentru că mintea nu mă ascultă întotdeauna, iar piticii din creier mai dau petreceri din când în când și fac să-mi scadă încrederea și stima de sine, dar pentru a rămâne optimistă și încrezătoare, le-am găsit leacul: PEC-ul – Programul Educațional Continuu, m-a ajutat să-mi creez un obicei sănătos de a citi și a asculta înregistrări valorase ale oamenilor de succes, în fiecare zi. Cu cât citesc mai mult, cu atât mai mult îmi dau seama cât mai am de învățat! Și bineînțeles evenimentele Planet Program care mi-au creat viziunea unei vieți trăită diferit și mi-au dat încrederea că și eu POT!

POVESTEA

Împreună putem să ne realizăm visurile personale! Programul încurajează tinerii ambițioși care își doresc să trăiască diferit în România și să aducă plus valoare în propria lor viață, a familiei, în comunitatea din care fac parte și în țara lor. Totodată suntem susținuți de organizația Planet Program România, care dezvoltă de peste 20 de ani lideri care au obținut rezultate la nivel național și internațional, care aduc o schimbare în viața lor și în viețile oamenilor dragi, iar împreună cu compania Amway, lider global în domeniul Network Marketing, ne oferă sprijinul necesar ca noi să reușim și în plus suntem și recompensați pentru plus valoarea adusă oamenilor din viața noastră. Ce pot să-mi doresc mai mult decât un astfel de mediu și parteneriat valoros?! 

Criteriile programului sunt simple, ai lângă tine un mentor care te va susține la fiecare pas, exemple de reușită de unde înveți și te inspiri în construirea propriei reușite și ai cele mai bune unelte care să te ajute în acest proces, doar la un click distanță. Rezultatele au apărut și la mine, după o perioadă cu multă implicare și acțiune, făcută cu pasiune!

Planul de compensare a oportunității Amway este cel care îți oferă șansa să câștigi un venit suplimentar, bani pe care îi poți folosi pentru dezvoltarea ta personală, poți calători unde dorești sau poți să înveți să-i investești în afacerea ta, în procesul de a-ți crea active care îți vor permite “să te pensionezi” timpuriu și să îți construiești un venit rezidual de care se vor bucura și copii tăi. Te-am făcut curios? Ia legătura cu persoana activă, îndrumătorul tău din această afacere și începe, chiar de astăzi procesul de a-ți construi aceste active. Pentru tine o faci!

Programul Young & Active Planet este special creat pentru tine, un tânăr ambițios cu visuri mărețe, să te susțină să poți câștiga mai mulți bani și să devii mult mai încrezător că și TU poți aduce semnificație în viața ta! Beneficiile pe care le vei obține sunt mult mai multe, evidențiez câteva și te invit să le descoperi singur pe celelalte:

POVESTEA

Previous
Next

Eu CRED că și TU poți fi un CAMPION al programului Young & Active Planet 2021! Iar în final te invit să-ți scrii chiar tu, POVESTEA VIEȚII TALE! Accepți această PROVOCARE?

”VISEAZĂ și fii un catalizator, LUPTĂ pentru un viitor mai bun, ÎNVINGE și fii un model pentru familia, comunitatea și țara ta!” – Karina Condescu

*Înscrierea și participarea la acțiunile clubului sunt gratuite

Scroll to Top